BRAINOBRAIN KRANJ V MAJU

16. 04. 2017

Aktualno

poletne delavnice brainobrainV maju vas vabimo na brezplačne delavnice brainobrain, ki bodo potekale na igrišču Gibi gib v Kranju. Vabljeni so otroci od 5. do 14. leta. 

Termini delavnic: 

8. 5. ob 17. uri

12. 5. ob 17. uri

19. 5. ob 17. uri

29. 5. ob 17. uri 

 

Ponovno vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo 17. maja ob 17. uri na OŠ Jakoba Aljaža, učilnici geografija in likovni pouk. Vhod v šolo je zadaj oz. stranski vhod. 

Starši in strokovnjaki nas večkrat sprašujete, kako zgledajo naša srečanja - zdaj je priložnost, da se na lastne oči prepričate, kako s preprostim računanjem na abakus razvijamo koncentracijo, vizualizacijo in spomin pri otrocih. Pa tudi, kaj so flash kartice, speed testi, možganska telovadba ... Še mnogo miselnih izzivov imamo v rokavu. Spoznali boste nevrolingvistično programiranje za otroke in tudi to, kako otroci pri nas razvijajo vztrajnost, kreativnost, solidarnost, postavljanje ciljev, vodstvene veščine, spoštovanje in samospoštovanje.  Pridite in se prepričajte. 
Na OŠ Jakoba Aljaža se že drugo leto srečuje več skupin in v sredo boste lahko opazovali dve: eno na prvi stopnji in eno na peti stopnji. 
 
17. maja vas tudi vabimo, da nas v TEDNU VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA obiščete na PARADI UČENJA. Vidimo se na naši stojnici pred Prešernovim gledališčem - od 9. do 17. ure!
 
POMEMBNO: VPISI V BRAINOBRAIN ZA NASLEDNJE ŠOLSKO LETO SO V TEKU!
 
Več informacij na: 051 607 212 ali maja@brainobrain.si
 
Urnike za september si lahko ogledate na tej povezavi.