obdarovanje otrok iz manj srečnih družin

05. 12. 2021

Aktualno

Osrečujem sebe, ko osrečim druge. Dobrodelna akcija obdarovanja otrok iz socialno šibkih družin je  v teku. Pri Brainobrainu Kranj v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste Polje zbiramo darila do 16. decembra. 

Pred novim letom želimo obdarovati otroke iz manj srečnih družin. Da bi prazniki tudi njim prinesli veselje, jim bomo skupaj  pripravili lepa darila. 
 
Podarjamo NOVE stvari. Darilo naj bo namenjeno otroku določene starosti in spola. Ker so vse dobre stvari tri, naj tudi darilo vsebuje vsaj tri stvari od naslednjih (sladkarije so pa obvezne:-):
 
- kos oblačila (kapo, rokavice, pulover, hlače ...)
- igračo 
- kakšno šolsko potrebščino oziroma nekaj za ustvarjanje ali knjigo  
- sladkarije. 
 
Stvari naj bodo zapakirane v darilni vrečki ali zavite v darilni papir ali škatlo. 
 
Na paketu naj obvezno (lahko na listku, na nalepki ...) piše spol in starost otroka, ki mu je darilo namenjeno. Na primer: deklica, 8 let, ali deček, 6 let  - na nalepki oz. na vidnem mestu, da bo manj težav pri podarjanju teh daril pravim otrokom. Brez teh oznak se pozneje na ZPM ne bodo mogli znajti in darilo morda ne bi prišlo v prave roke. 
 
Prinesete jih kar v učilnico ali za prevzem pokličite 051 607 212. 
 
Po tem datumu bomo vse odpeljaliobdarovanje brainobrain Kranj na ZPM Ljubljana Moste Polje, kjer pomagajo družinam iz vse Slovenije (ne samo Ljubljane).