POLETNO BRAINOBRAIN DNEVNO VARSTVO

20. 04. 2021

Aktualno

BRAINOBRAIN  POČITNIŠKO VARSTVO 2021

  VARSTVO

V Brainobrainu Kranj bomo že tretje leto organizirali celodnevno počitniško varstvo za otroke. Potekalo bo v naši klimatizirani učilnici na Savski c. 34.  in na prostem. Za tiste, ki se prijavijo do 21. maja, velja 10% popust. Zato vas vabimo, da prijavite svojega otroka čim prej, mesta so omejena! Poletno varstvo bo vodil Filip Miklavčič.

KAJ BOMO POČELI? 

Vsak dan bomo razgibavali možgančke: računanje na abakus, miselne igre (miselne igre iz sveta, brainbox, družabne miselne igre, besedne igre ...), miselni izzivi, uganke, escape room, lov na zaklad. In še: mentalna telovadba, branje in pripovedovanje zgodb. Razvijali bomo kreativnost in izdelovali glasbila. Vsak dan bomo nekam šli (Kokrški kanjon, knjižnica, igrišče Pungert in Krtek ...). Obiskali bomo Jamski laboratorij Tular s človeškimi ribicami, pripravljamo pa še nekaj zanimivih novosti.  

Poglavitna letošnja novost je angleščina pod krošnjami -  urice angleščine – vsak dan dve uri.Vodila jih bo Julija Lukinova, trenerka brainobraina.

 

Število otrok je omejeno na 10. Poletno varstvo bo izvedeno ob najmanj 7 prijavljenih otrocih.

ČAS: vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V naslednjih terminih: 28. 6. – 2. 7. in od 5. 7. do 9. 7.

 

CENA  za pet dni je 220 evrov. Če otroka vpišete do 21. maja, velja 10-odstotni popust in plačate 198 evrov.   Cena vključuje vse delavnice, material za ustvarjanje, obisk Jamskega laboratorija Tular, kosilo in 2x malico ter seveda pijačo. 

 

Zaupajte svojega otroka preverjenim in znanim trenerjem! Tako se bo tudi med počitnicami lahko sproščeno družil z drugimi otroki iz brainobraina.

Za prijavo otroka v počitniško varstvo pišite na maja@brainobrain.si ali pokličite na 051 607 212. 

slika2slika3

 Vam termini počitniškega varstva ne ustrezajo? Poglejte naš Poletni brainobrain camp Krvavec