Poletno brainobrain varstvo v Kranju

27. 04. 2022

Aktualno

V Brainobrainu Kranj bomo že četrto leto organizirali celodnevno počitniško varstvo za otroke. Potekalo bo v naši klimatizirani učilnici na Savski c. 34.  in na prostem. Vabimo vas, da prijavite svojega otroka čim prej, mesta so omejena! Poletno varstvo bo vodil Filip Miklavčič.

KAJ BOMO POČELI? 

Vsak dan bomo razgibavali možgančke: računanje na abak, miselne igre (miselne igre iz sveta, brainbox, družabne miselne igre, besedne igre ...), miselni izzivi, uganke, escape room, lov na zaklad. In še: mentalna telovadba, branje in pripovedovanje zgodb. Razvijali bomo kreativnost in izdelovali glasbila. Vsak dan bomo nekam šli (Kokrški kanjon, knjižnica, igrišče Pungert in Krtek ...). Obiskali bomo Kabinet izumitelja Janeza Puharja (vključuje sobo iluzij in escape room), pripravljamo pa še nekaj zanimivih novosti.  

 

Število otrok je omejeno na 10. Poletno varstvo bo izvedeno ob najmanj 7 prijavljenih otrocih.

ČAS: vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V terminu od 4. 7. do 8. 7.

 

CENA  za pet dni je 235 evrov. Cena vključuje vse delavnice, material za ustvarjanje, obisk Kabineta izumitelja Janeza Puharja, kosilo in 2x malico ter seveda pijačo. Za prijave do 15. aprila velja 10% popust.

 

Zaupajte svojega otroka preverjenim in znanim trenerjem! Tako se bo tudi med počitnicami lahko sproščeno družil z drugimi otroki.

Za prijavo otroka v počitniško varstvo pišite na maja@brainobrain.si ali pokličite na 051 607 212. Mesto si zagotovite s plačilom akontacije 100 evrov po predračunu.počitniško brainobrain varstvo kranj