OBDAROVANJE OTROK IZ MANJ SREČNIH DRUŽIN

30. 11. 2020

Brainobrain aktualno

brainobrain novoletno obdarovanje

Osamljenost, strah, stres in negotovost vzbujajo v telesu nizke vibracije, po dr. Davidu R. Hawkinsu, nekje do 2 Hz. Takšne vibracije slabijo naše življenjske moči. Čutenje hvaležnosti in sočutje pa vzbudita 150 Hz.  To, da smo pozorni do drugih in jim prinašamo veselje, pa do kar 205 Hz. 
 
Ko živimo ta negotovi čas, je še toliko bolj pomembno, da smo pozorni do sebe in do drugih, in na to, kakšne energije oddajamo. Vsak od nas je lahko hvaležen za to, kar nam je kljub omejitvam še ostalo, in vsak od nas lahko nekoga razveseli. 
 
Zato se tudi letos, že petič, v Brainobrainu Kranj podajamo v dobrodelno obdarovalno akcijo. V sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste Polje želimo pred novim letom obdarovati otroke iz manj srečnih družin. Da bi prazniki tudi njim prinesli veselje, jim bomo pripravili lepa darila. 
 
Darilo naj vsebuje nove stvari in naj bo namenjeno otroku določene starosti in spola. Ker so vse dobre stvari tri, naj tudi darilo vsebuje vsaj tri stvari od naslednjih (sladkarije so pa obvezne:-):
 
- kos oblačila (kapo, rokavice, pulover, hlače ...)
- igračo 
- kakšno šolsko potrebščino oziroma nekaj za ustvarjanje ali knjigo  
- sladkarije. 
 
Vse stvari naj bodo zapakirane v darilni vrečki ali zavite v darilni papir ali škatlo. 
 
Na paketu naj obvezno (lahko na listku, na nalepki ...) piše spol in starost otroka, ki mu je darilo namenjeno. Na primer: deklica, 8 let, ali deček, 6 let  - na nalepki oz. na vidnem mestu, da bo manj težav pri podarjanju teh daril pravim otrokom. Brez teh oznak se pozneje na ZPM ne bodo mogli znajti in darilo morda ne bi prišlo v prave roke. 
 
Darila bomo zbirali od danes do ponedeljka, 14. decembra. Sporočite na mail: maja@brainobrain.si, kdaj bi darilo pripeljali, lahko pa tudi pošljete po pošti, na naslov:  Družinski center Preobrazba, Maja Korošak, Ulica Gorenjskega odreda 16, Kranj. 
 
Po tem datumu bom vse skupaj odpeljala na ZPM Ljubljana Moste Polje, kjer pomagajo družinam iz vse Slovenije (ne samo Ljubljane). 
 
Če imate slučajno rabljena otroška oblačila in obutev, ki bi jih radi ob tej priložnosti oddali, jih dajte v posebno vrečo in odpeljali jih bomo na isti naslov. Skladišče z zimskimi oblačili in predvsem obutvijo se hitro prazni. 
 
Z lepo pripravljenimi darili bomo letos še posebej razveselili lepo število otrok. Naj prazniki tudi njim lepo dišijo! 
 
Hvala vnaprej vsem, ki se boste odzvali. Želimo vam lepe decembrske dni!