O nas


Maja Korošak

Maja Korošak, magistrica sociologije

V življenju sem počela mnogo stvari: bila sem piarovka, urednica revije, novinarka in vse se je vrtelo okoli medijev. Potem sem si zaželela več neposrednega dela z ljudmi, malimi in velikimi, ter postala družinska mediatorka, svetovalka z Bachovimi cvetnimi esencami in psihoterapevtka. Še vedno rada pišem – članke in knjige, v zadnjem času pa tudi računam, saj sem postala brainobrain trenerka. Moja stalnica je učenje, vse ostalo je sprememba. Za to poskrbim sama, če sem pri tem prepočasna, pa tudi drugi. Moja srečna zvezda je moj sin, moj življenjski moto, ki me pomirja, pa: »Sem, kar sem. Nič več in nič manj.« Ko sem v naravi, se mi zdi svet popoln. 

 

Filip Miklavčič, trener brainobraina

Filip Miklavčič, trener v Brainobrain Kranj

Po končanem izobraževanju na Gimnaziji Bežigrad sem se odločil za poklic predšolskega vzgojitelja, ker me veseli delo z otroci, poleg tega pa se mi zdi zelo pomembno poslanstvo, ki ga ta poklic opravlja. Otroci so namreč naše največje bogastvo, saj bodo oni tisti, ki bodo naše znanje, izkušnje in naše vrednote predali naprej, našim zanamcem, bodočim generacijam in s tem omogočili ohranitev in razvoj človeške vrste. Tudi zaradi tega sem se odločil, da postanem trener brainobraina, saj je program usmerjen v stimulacijo možganov in otrokom omogoča kvaliteten razvoj na vseh nivojih zavedanja.

V prostem času se ukvarjam z glasbo – igram klavir, kitaro, bas kitaro in zares uživam v ustvarjanju in poustvarjanju glasbe. Velik del mojega življenja pa je tudi gibanje, v mladosti sem namreč treniral številne različne športe. S tem sem ponotranjil vrednote, ki so pomembne za vsakega športnika – disciplina, delavnost, ekipno delo ter iskrenost. To pa so tudi vrednote, katere bi rad predal še številnim generacijam, ki prihajajo za nami.

Manca Bergant

Manca Bergant Baškovec, dr. med.

Če ne bi bila zdravnica, bi bila pedagoginja. Sem mama štirih otrok in zdravnica in zdaj tudi trenerka brainobraina. Marsikdo se sprašuje, kako je mogoče: zahtevna služba, štirje majhni otroci in še brainobrain. Zame je preprosto. Potrebujem prave izzive in brainobrain je kot nalašč zame. Poučevanje imam v krvi, saj je učiteljica moja mama, zdaj že pokojni oče pa je zasnoval zvezke Računanje je igra. Igriv in sproščen način tudi sama vnašam v poučevanje.